Zaposlitev

Skupaj ustvarjamo revolucionarne rešitve. Skupaj napredujemo.

Skupni namen nas združuje. Ponosni smo na svoje delo. Navdihujejo nas medsebojno sodelovanje in življenja, ki jih želimo spremeniti.

Si želite, da vaše delo in strokovnost štejeta, da ste del nečesa večjega od posameznika - del najboljše ekipe, ki je priznana po neusmiljenem sledenju skupni misiji; del globalne dediščine več kot 45 let vizionarske zaveze na presečišču znanosti in človečnosti, kjer sodelujejo edinstveno nadarjeni ljudje, da bi reševali nerešljivo.


Postali smo del podjetja Biogen z namenom, da bi vplivali na najbolj kompleksne in pretresljive bolezni. Ostajamo, da ustvarjamo nove možnosti ter rastemo in se skupaj razvijamo. Pri delu smo neustrašni in segamo onkraj meja, saj nam je zelo mar za to, da naredimo razliko v sebi in v svetu, v katerem živimo.

 

Skupaj ustvarjamo revolucionarne rešitve. Skupaj napredujemo.

Življenje v podjetju Biogen

Sprejemamo nove perspektive, spodbujamo strokovnost in osebno rast. Nudimo programe, ki zagotavljajo dobro počutje zaposlenih.

Zaposlitev

Postopek zaposlovanja

Vaša izkušnja v vlogi kandidata je za nas pomembna. Želimo, da bi bili v celotnem postopku zaposlovanja dobro obveščeni in pripravljeni, da pokažete svoj najboljši jaz.

Raznolikost in vpliv

Ustvarjamo varno in vključujoče okolje v katerem lahko vsi rastemo.

Ugodnosti

Programi dobrega počutja

Plačan dodatni dopust po šestih letih službovanja

Dopust ob koncu leta

Izobraževanje in osebni razvoj

Dolg starševski in družinski dopust

Dodatni viri za zaposlene

Biogen-214170 | Datum priprave: julij 2023