Biogen Slovenija

Caring Deeply.
Achieving Excellence.
Changing Lives.TM
Z neskončno skrbnostjo. Z doseganjem odličnosti. Spreminjamo življenja.

Podjetje Biogen je vodilno globalno biotehnološko podjetje, ki pionirsko deluje na področju znanosti in ustvarja inovacije za kompleksne in uničujoče bolezni. Biogen napreduje s številnimi potencialnimi terapijami na področju nevrologije, nevropsihiatrije, specializirane imunologije in redkih bolezni ter ostaja izrazito osredotočen na svoj namen služenja človeštvu skozi znanost ter napredovanje v bolj zdrav, trajnosten in pravičen svet.

Odgovornost

Neskončno smo predani ustvarjanju pozitivnih sprememb v svetu tudi onkraj naših zdravil.

Zaposlitev

Skupaj ustvarjamo inovacije. Skupaj rastemo.

Postali smo del podjetja, da bi rešili nerešljivo. Ostajamo v podjetju, ker želimo ustvarjati nove priložnosti in se skupaj razvijati. Delamo neustrašno in presegamo meje, ker smo globoko predani ustvarjanju pozitivnih sprememb in spreminjanju življenj. Če vas navdihuje pomoč drugim, če želite odkrivati revolucionarna zdravila in če želite poslovno pot, ki lahko pozitivno vpliva na svet, stopite v stik z nami!

Znanost v skrbi za človeka

Znanost, ki spreminja življenja bolnikov. Znanost, ki si prizadeva rešiti družbene težave. Znanost, ki deluje z namenom. Znanost, ki jo navdihujeta raznolikost in strastna predanost naših zaposlenih .

Program Biogen Digital Health

Program Biogen Digital Health si prizadeva spreminjati življenja bolnikov in samega podjetja Biogen z uresničitvijo personalizirane in digitalne medicine v nevroznanosti


Biogen-214089 | Datum priprave: april 2024